Behind The Story
Bersemangat Ya !!!
Monday, 2 January 2012 | 04:39 | 0 Budak Merepek

Hay .... Korang sihat ???
Mesty la sihat kan ....
Sebab , kita dah nak skolah dah !!!
Dapat kumpul duit lagi !!!!

Aq dah kumpul semangat aq untuk ke sekolah bsok ... Caya lah !!! Hari ny aq rsa baru okay sikit sbb ada ZNC dgn sepupu aq . Klaw x mungkin aq dah xdak semangat . Semalam , aq main dgn Aqil smpai pkul 1 disebabkan terpana mendengar pengakuan dia tu . Alhamdulillah aq terima . Aq nak lupakan semua yg terjadi masa di form 3 & terima form 4 dgn penuh semangat . Semalam sikit lg air mata aq nak jatuh . Tapi , disebabkan azam aq tahun ny xnak menangis lg , aq  mampu menahan air mata aq . Wowowow !! Hebat la jgak !!! Tahun ny aq xmaw jd org xmatang dah . Aq nak jd org yg smart , talented & xmudah diperbodohkan . Mmg mula2 tu aq xleh terima dgn apa yg dy ckp kat aq . Tp , fikir punya fikir , aq taw , xsemua benda akan kita miliki sepenuhnya . Kita terpaksa melepaskan org yg kita syg untuk kebahagiaan dy sendiri . 

Far(ZNC) ada bgtaw aq psal budax yg dy rekomen kat aq tu . Hahax !!! Mula2 tu aq sja gatai tnya info psal budax tu . Not bad la ... Hensem la jgak .. Lpas tu bru aq teringat azam aq 2012 . ASTAGFIRULLAHALAZIM
Baru masuk thn baru dah ada niat nak kapel . Hahax !!! 
Seriously , aq xkan kapel dah . Percaya lah . Xcaya sudah !!! Bukan ampa taw pown betapa sakit hati aq bila dy bgtaw hal tu dkat aq . Mmg dihiris sembilu la . Nak blas dendam aq masih budax kolah lg . Xpa ... tunggu aq dah keja 6ty baru tahwan . Wat masa la nak pandang rendah kat aq silakan . Tapi , suatu hari 6ty baru ampa taw ' Langit Tinggi Ka Rendah '
Aq xbgtaw lg kan prgai aq mcm mn ??? 6ty ampa akn taw jgak . Aq xprnah mkn & bunuh org pown . Aq ny klaw org cari psal pown diam ja dlu . Lpas tu bru serang . Sbb tgh kumpul tenaga . Hahax !!!!
Melawak ja weyh . Jgn prcaya . Aq ny lembik ja . Xmcm kak & abg aq yg lain . Semua tudiaaa .. body mantoppp !!!! Sedangkan aq mandom !!!

Di kesempatan ny jgak aq nak ucap tq so much kpd abg & kak ipar aq yg bg hadiah jam kat aq . Cute la !!!
Kat bawah tu pic jam tu dgn aq !!! Sorry la .. Aq xsecantik ampa .. Sekali aq tngok muka aq dlm pic tu mcm org xtahwan . Hahahax !!!
Besok aq post lain kat blog ny !!!
Thanx sbb sudi baca erk !
Terjah blog aq besok taw !!!!!!!!!!!!
Bye3 ....
SALAM .

Thanx ya !!!
I LOVE YOU !!!!!!
MUAH !!!!!!!!!!




Thanx sudi BACA entry ny .. Muah !




Older Post . Newer Post